Kuchnia i ludzie

Autentyk

Poznań, ul. Grunwaldzka 248
SZEF KUCHNI:

ernest jagodziński

Tworzyć autentyczne kulinarne kreacje – to dla niego największa radość i wyzwanie. Ernest Jagodziński – Szef Jutra 2017 wg prestiżowego przewodnika Gault&Millau Polska, pierwszy w Polsce Chef Ambasador Drużyny Szpiku i gastrotata dla swoich podopiecznych. Od lipca 2017 razem z żoną Olą prowadzą jedną z najlepszych poznańskich restauracji – Autentyk. Kuchnia i Ludzie. Jego dania to kombinacja polskiej nowoczesności, azjatyckiej tradycji oraz autorskiej kreatywności.

Ernest Jagodziński o menu Veuve Clicquot Yellow Foodie Week:

Kompyzycja całego menu oparta była na nutach wyczuwalnych w szampanach dobranie do nich głównych składników jak również podkreślenie ich smaków przez Szampana i stworzenia harmonijnej kompozycji

KONTAKT

autentyk

telefon: + 48 666 400 419

DOKONAJ REZERWACJI NA HASŁO YELLOW FOODIE WEEK

TERMINY REZERWACJI

20 maja:   15:00 – 23:00
21 maja:   15:00 – 23:00
22 maja:   15:00 – 23:00
23 maja:   15:00 – 23:00
24 maja:   15:00 – 23:00
25 maja:   15:00 – 23:00
26 maja:   15:00 – 23:00