Nie mamy tytułu, bo nazwy wyznaczają granice

Bez Tytułu

Warszawa, ul. Poznańska 16
SZEF KUCHNI:

erwan debono

Zawsze uśmiechnięty i charyzmatyczny szef kuchni, który zawsze w pracy stawia na pierwszym miejscu swój zespół. Francuz z wielokulturowej rodziny, jego pochodzenie odzwierciedla się w jego kuchni – połączenie kuchni śródziemnomorskiej z wykorzystaniem technik kuchni francuskiej. Doświadczenie w zawodzie zdobywał we Francji i Stanach Zjednoczonych

Erwan Debono o menu Veuve Clicquot Yellow Foodie Week:

Szampan bardzo dobrze komponuje się z łososiem; delikatna nuta wędzenia oraz słodko – kwaśna emulsja z cytryny dopełniają smak dania, a Veuve Clicquot Yellow Label Brut orzeźwia całość kompozycji. Delikatna polędwica cielęca z sosem smardzowym ze śmietną, smażona polenta i blanszowane karczochy. Danie lekkie i przyjemne, pełne smaków wydobędzie z szmpana odświeżające nuty owocowe. Świeże truskawki, kwaskowy rabarbar oraz słodka tarta idealnie połączą się z nutami owocowymi różowego szampana.

KONTAKT

bez tytułu

telefon: + 22 251 52 88

DOKONAJ REZERWACJI NA HASŁO YELLOW FOODIE WEEK

TERMINY REZERWACJI

20 maja:   15:00 – 23:00
21 maja:   15:00 – 23:00
22 maja:   15:00 – 23:00
23 maja:   15:00 – 23:00
24 maja:   15:00 – 23:00
25 maja:   15:00 – 23:00
26 maja:   15:00 – 23:00