Doskonała kuchnia i nietuzinkowe koktajle

Ceviche Bar

Warszawa, ul. Twarda 4
SZEF KUCHNI:

Martin Gimenez Castro

Jeden z najbardziej charyzmatycznych szefów kuchni polskiej sceny kulinarnej. Pochodzi z Argentyny z regionu Mendoza, w Polsce mieszka i pracuje od 12 lat. Właściciel i Szef kuchni w Ceviche Bar w Cosmpolitan w Warszawie. Kulinarne szlify zdobywał w Wyższej Szkole Gastronomiczno-Hotelarskiej w Mendozie (Escuela Internacional Islas Malvinas), a także w jednej z najlepszych restauracji w mieście – Praga oraz Sale&Pepe na Florydzie. Szef Jutra  według przewodnika Gault&Millau, wielokrotnie nagradzany najwyższymi laurami kulinarnymi stale współpracuje z Międzynarodową Akademią Gastronomiczną.

 

KONTAKT

ceviche bar & restaurant

telefon: + 22 304 94 02

DOKONAJ REZERWACJI NA HASŁO YELLOW FOODIE WEEK

TERMINY REZERWACJI

20 maja:   15:00 – 23:00
21 maja:   15:00 – 23:00
22 maja:   15:00 – 23:00
23 maja:   15:00 – 23:00
24 maja:   15:00 – 23:00
25 maja:   15:00 – 23:00
26 maja:   15:00 – 23:00