Przy wspólnym stole, dobrym posiłku, w kreatywnym otoczeniu – inspiru_jemy!

CONCORDIA TASTE

Poznań, ul. Zwierzyniecka 3
SZEF KUCHNI:

tomasz olewski

Kreatywny Szef Kuchni Concordia Taste i wnikliwy obserwator. Nieustannie szuka świeżych połączeń i nowych odsłon smaków, odkrywa techniki kulinarne, bada tekstury składników. W kuchni przeplata różne motywy: regionalne, lokalne, sezonowe, wegańskie, molekularne…– świadomie łączy tradycyjne z nowoczesnym.  Pasjonat klasycznej kuchni francuskiej, którego jednocześnie inspirują nieutarte kulinarne szlaki.

Tomasz Olewski o menu Veuve Clicquot Yellow Foodie Week:

Gravlax z łososia crème fresh i warzywami kompresowanymi w cytrusach Świeżość , rześkość. Doskonale łączy się z warzywami kompresowanymi w cytrusach oraz świetnie współgra z orzeźwiającym łososiem Drugie danie - Subtelna słodycz. Aromat gruszki wspaniale połączy się z maślanym ciastem francuskim, słodyczą gruszki i pikantnym serem gorgonzola Surowe eleganckie. Idealnie komponuje się z owocami morza, w tym przypadku z klasyczną krewetką w sosie winno maślanym.

KONTAKT

concordia taste

telefon: + 48 609 002 964

DOKONAJ REZERWACJI NA HASŁO YELLOW FOODIE WEEK

TERMINY REZERWACJI

20 maja:   15:00 – 23:00
21 maja:   15:00 – 23:00
22 maja:   15:00 – 23:00
23 maja:   15:00 – 23:00
24 maja:   15:00 – 23:00
25 maja:   15:00 – 23:00
26 maja:   15:00 – 23:00