Prostota, ponadczasowość, nienachalna elegancja

fedde bistro

Gdynia, Świętojańska 43
SZEF KUCHNI:

JACEK FEDDE

Urodził się w Gdańsku i tam rozpoczynał pracę. Już w trakcie szkoły średniej pracował sezonowo w kuchni, jednak tak naprawdę swojego fachu uczył się w restauracji „Dwór Oliwski” u ówczesnego szefa kuchni – Phillipe Abrahama. Większość swoich zawodowych doświadczeń zebrał pracując w Europie Zachodniej i na Karaibach. W 2016 przyszedł czas na otworzenie własnej restauracji w rodzinnym Trójmieście. „FeddeRestaurant&Bistro” w którym pracuje do dnia dzisiejszego jest nagrodzona dwiema czapkami przewodnika Gault&Millau.

Jacek Fedde o menu Veuve Clicquot Yellow Foodie Week:

X

KONTAKT

fedde bistro

telefon: + 48 577 534 662

DOKONAJ REZERWACJI NA HASŁO YELLOW FOODIE WEEK

TERMINY REZERWACJI

20 maja:   15:00 – 23:00
21 maja:   15:00 – 23:00
22 maja:   15:00 – 23:00
23 maja:   15:00 – 23:00
24 maja:   15:00 – 23:00
25 maja:   15:00 – 23:00
26 maja:   15:00 – 23:00