Przeszukujemy stare książki kucharskie by poznać źródło smaków

jadka

Wrocław, ul. Rzeźnicza 24-25
SZEF KUCHNI:

Justyna Słupska Kartaczowska

Moja prababcia i babcia gotowały doskonale – z perspektywy czasu myślę, że to był dla mnie znak, ale odczytałam go zdecydowanie za późno. W końcu odnalazłam drogę – okazało się, że największą radość w życiu, sprawiało mi gotowanie kapuśniaku! Zostałam kucharzem. Droga oprowadziła mnie przez Francję – dwa lata spędzone w restauracji Palme d”Or 2 * w Cannes długo zapadły mi w pamięć. Nasępnie przez sześć lat spędzonych w Hotelu Monopol we Wrocławiu, z czego przez ponad połowę pełniłam stanowisko szefa kuchni. Teraz czas na moje własne miejsce – zapraszam do restauracji jadka!

Justyna Słupska Kartaczowska o menu Veuve Clicquot Yellow Foodie Week:

Dania idealnie komponujące się z szampanami

KONTAKT

jadka

telefon: + 48 71 343 64 61

DOKONAJ REZERWACJI NA HASŁO YELLOW FOODIE WEEK

TERMINY REZERWACJI

20 maja:   17:00 – 23:00
21 maja:   17:00 – 23:00
22 maja:   17:00 – 23:00
23 maja:   17:00 – 23:00
24 maja:   17:00 – 23:00
25 maja:   17:00 – 23:00
26 maja:   17:00 – 23:00