KOSZYKI PEŁNE RYB

port royal

Warszawa, ul. Koszykowa 63
SZEF KUCHNI:

miłosz sroka

Miłosz Sroka pochodzi z pod Wrocławia (Kępno), w wieku 11 lat wyjechał do Rzymu na stałe i tam nauczył się gotować oraz poznał prawdziwą sztukę gotowania u boku najlepszych szefów kuchni takich jak Riccardo Agostini (1 gwiazdka). Do Polski wrócił w 2017 roku i od dwóch lat dopieszcza podniebienia gości Port Royal.

Miłosz Sroka o menu Veuve Clicquot Yellow Foodie Week:

Każde z naszych dań idealnie współgra z wybranymi szampanami, wzajemnie się uzupełniając. Pierwsze danie bardzo delikatne w połaczeniu z Veuve Clicquot Yellow Label Brut dodaję odpowiednio świeżość. Drugie danie również delikatne, w połaczeniu z Veuve Clicquot Rose dodaje słodycz i posmak czerwonego wina. W trzecim daniu dużą rolę grają intensywne sosy i świeża ostryga, stąd pomysł na Veuve Clicquot Vintage 2008, który idealnie się z nimi paruje.

KONTAKT

Port royal

telefon: + 48 792 020 707

DOKONAJ REZERWACJI NA HASŁO YELLOW FOODIE WEEK

TERMINY REZERWACJI

20 maja:   15:00 – 23:00
21 maja:   15:00 – 23:00
22 maja:   15:00 – 23:00
23 maja:   15:00 – 23:00
24 maja:   15:00 – 23:00
25 maja:   15:00 – 23:00
26 maja:   15:00 – 23:00