Wyjątkowe sushi i kuchnia w stylu izakaya

WABU sushi bar

Warszawa, plac Europejski 2
SZEF KUCHNI:

Jakub Grzelak

Zamiłowanie do kuchni japońskiej sprawiło,  iż w 2013 roku rozpocząłem pracę w kuchni japońskiej. Współpraca z restauracją WABU, dzięki dużej swobodzie w kreowaniu nowych dań, pozwala mu na nieustanne poszerzanie swoich wiedzy i umiejętności.

Jakub Grzelak o menu Veuve Clicquot Yellow Foodie Week:

Aromaty cytrusów, białych owoców, nuty kremowe świetnie komponują się z charakterem ceviche. Aromaty truskawek, malin, cytrusów. Balans elegancji z kwasowoscią idealnie współgra z trzema osłonami czipsów z tatarem. 10-cio letni charakter szampana, nuty Maślano-tostowe, świeżość cytrusowo-kwiatowa podkreśla smak Ośmiornicy na maśle czosnkowym.

KONTAKT

WABU Sushi Bar

telefon: + 48 668 925 959

DOKONAJ REZERWACJI NA HASŁO YELLOW FOODIE WEEK

TERMINY REZERWACJI

20 maja:   15:00 – 23:00
21 maja:   15:00 – 23:00
22 maja:   15:00 – 23:00
23 maja:   15:00 – 23:00
24 maja:   15:00 – 23:00
25 maja:   15:00 – 23:00
26 maja:   15:00 – 23:00